Jazz- en blues concerten in Torre del Mar

TORRE DEL MAR – De band Los Alquimistas’ treedt maandagavond 10 juli op in Torre del Mar als onderdeel van de serie jazz- en blues evenementen die de gemeente Torre del Mar deze zomer heeft georganiseerd onder de noemer ‘A Orillas del Jazz’.

De optredens vinden wekelijks op maandagavonden plaats vanaf 22.00 uur aan de Paseo Martímo de Poniento. Los Alquimistas bestaat uit de artiesten Dana Andrews (zang), Uwe Mühläuser (zang, gitaar, harmonica en/of fluit), Gianni Piras (gitaar) en Eric Peachey (drums). Het repertoire bestaat naast klassieke hits veelal uit blues- en jazzmuziek.

Torre Jazz Cyclus 2017

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s