Optredende artiesten Festival Tres Culturas bekend gemaakt

FRIGILIANA – Tijdens de twaalfde editie van het Festival Tres Culturas in Frigiliana zijn dit jaar zes concerten gepland. Dit maakte de organisatie van het multiculturele festival, dat vorig jaar meer dan 35.000 bezoekers trok, vanochtend bekend. Het evenement staat van donderdag 24 tot en met zondag 27 augustus op de agenda.

De optredende artiesten zijn Jorge Prado, Barmer Boys, Balkan Paradise Orchestra, Ethnos Aramo, Siria En Mi en de in Spanje vermaarde (flamenco)zangers Estrella Morente. Naast de muzikale optredens gonst het bergdorp (vijf kilometer landinwaarts boven Nerja gelegen) gedurende het 3 Culturas Festival van de activiteiten.

Zo zijn er oude ambachtsmarkten, is er een tapasroute uitgezet en lopen er in de avonduren tal van straatartiesten door de smalle en fraaie straatjes van het centrum met onder anderen buikdanseressen, steltlopers, danseressen en muziekbands.

Frigiliana 3 Culturas 2017 Poster Bands

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s