Zomerexpositie in Galeria Luz de la Vida

COMPETA – In  Galeria Luz de la Vida in het bergdorp Cómpeta is tussen vrijdag 7 en zaterdag 15 juli een zomerexpositie te zien. Hierin worden werken getoond van een aantal internationale kunstenaars.

De officiële opening vindt plaats op vrijdagavond 7 juli, waarbij de deelnemende kunstenaars Anne-Barbara Lenzin en Gerrit Oppelland-Hampel wat vertellen over hun werk. Die opening vindt plaats tussen 19.00 en 21.00 uur.

Galeria Luz de la Vida van de Nederlandse galeriehouder en kunstenaar Liewke Loth is te vinden aan de Calle Laberinto 15 Bajo (tegenover restaurant El Pilon). De openingstijden zijn op donderdag en vrijdag van 11.00 tot 14.00 en van 17.00 tot 20.00 uur, op zaterdagen van 11.00 tot 14.00 uur of op afspraak. Meer info is verkrijgbaar op het emailadres info@lieuwkeloth.nl en de website www.luzdelavida.es .

Competa Luz de la Vida Summerexpo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s