Biblioplayas terug op stranden Nerja

NERJA – De zogeheten Biblioplaya’s zijn terug op de stranden Burriana, El Salón en Torrecilla van Nerja. Deze mini-bibliotheken, gevestigd in kiosken, bieden strandbezoekers in de maanden juli en augustus de mogelijkheid om voor hun verblijf op het strand een boek te lenen.

De introductie van deze tijdelijke bibliotheken bleek een aantal jaren geleden een doorslaand succes. Sinds die tijd zijn er al duizenden boeken uitgeleend. De boeken worden uitgeleend na overleg van een geldig identiteitsbewijs.

De kiosken zijn dagelijks geopend van 11.00 tot 20.00 uur. Wel is er in augustus vanwege de hitte een sluiting ingelast rond de middaguren. Naast Spaanstalige boeken is er ook lectuur beschikbaar in het Engels, Frans, Duits en Italiaans.

Nerja Biblioplayas

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s