Flamenco-viool concert op Plaza de España

NERJA – Het 58ste Festival Internacional de Música y Danza Cueva de Nerja wordt zaterdag 1 juli afgesloten met een, gratis toegankelijk, flamenco-viool concert van Paco Montalvo op het Plaza de España. Montalvo brengt vanaf 22.00 uur zijn show ‘Alma de violín flamenco’.

Het Festival Internacional de Música y Danza Cueva de Nerja bestond dit jaar uit vijf gedeeltes. De flamenco-viool show van zaterdag werd voorafgegaan door vier optredens in de Grotten van Nerja. Daarbij kwamen achtereenvolgens de opera ‘Carmen’ van Salvador Távora, de zanger Arcángel, het nationaal ballet van Cuba en de tenor José Bros aan bod.

Nerja Musica y Danza 2017 Montalvo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s