Opnieuw afsluiting Puente Viejo

NERJA – De oude brug bij de entree van Nerja, de Puente Viejo, is woensdag 28 juni vanaf de ochtenduren opnieuw afgesloten voor al het verkeer. Dit keer betreft het een afsluiting die, naar verwachting, aan het einde van de dag wordt opgeheven. Gedurende de dag worden op het vernieuwde wegdek markeringen aangebracht.

De oude brug werd afgelopen vrijdag weer vrijgegeven nadat deze anderhalve maand was afgesloten wegens renovatiewerkzaamheden. Dit leidde tot een dagelijkse verkeerschaos in Nerja. Het risico op een dergelijke verkeerschaos bestaat ook op woensdag 28 juni.

Nerja Punto Viejo 2017062102

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s