Britse gered van verdrinkingsdood

NERJA – Een Britse toeriste is dinsdagmiddag 27 juni op het nippertje gered van een verdrinkingsdood voor het strand van Carabeo in Nerja. De, door de hevig aanwakkerende wind opgestuwde, sterke stroming verraste de 50-jarige vrouw die te ver de zee was ingezwommen.

Een toevallig op het strand aanwezige politieagent (buiten dienst en op vakantie) en een eveneens toevallig aanwezige reddingswerker uit Torremolinos hoorden haar hulpkreten en slaagden erin de vrouw te onttrekken aan de sterke stroming, zo meldt InfoNerja.

Het incident vond plaats rond 15.30 uur. Toegesnelde hulpdiensten stabiliseerden de vrouw, die bloed opgaf en half bewusteloos was geraakt. Ook werd zuurstof toegediend. De Britse werd later overgebracht naar het Hospital Comarcal de la Axarquía.

Ambulancia Playas

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s