Stranden Nerja klaar voor Noche de San Juan

NERJA – Op en rond de stranden van Burriana en Playazo in Nerja zijn momenteel (vrijdagmiddag 23 juni) de voorbereidingen op de Noche de San Juan in volle gang. Te midden van de vele zonaanbiddende toeristen verrees op het strand van Burriana de afgelopen dagen een reusachtige ‘Jua’ op een brandstapel, die rond middernacht wordt aangestoken om de ‘boze geesten’ te verjagen. Het is een van de vele tradities en activiteiten tijdens de Noche de San Juan.

Op het strand van Playa Playazo was het vanmiddag nog relatief rustig, al is het feestterrein voor het ‘San Juan Beach Music-Festival’ (dat van zaterdagmiddag 17.00 tot zondagochtend 05.00 uur wordt gehouden) inmiddels al afgebouwd.

Foto’s © NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s