Film ‘A United Kingdom’ in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt zondag 25 juni in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘A United Kingdom’ van regisseur Amma Assante vertoond. Deze Britse productie uit 2016 is te zien in de originele (Engelstalige) versie en is voorzien van Spaanse ondertiteling.

De dramafilm is gebaseerd op het boek ‘Colour Bar’ van auteur Susan Williams en duurt een kleine twee uur. De hoofdrollen zijn voor David Oyelowo en Rosamund Pike. De voorstelling begint om 18.00 uur, de entreeprijs bedraagt 5 euro per persoon.

Film A United Kingdom

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s