San Juan-viering in Málaga

NERJA – Net als in Nerja en alle Spaanstalige kustplaatsen over de hele wereld, wordt ook in Málaga in de nacht van vrijdag 23 op zaterdag 24 juni de jaarlijkse Noche de San Juan gevierd. Het grootste feest speelt zich daar af aan het Playa de la Malagueta, waar vanaf 21.30 uur tal van DJ’s zorg dragen voor de muzikale klanken.

Muziek en dans is er ook aan het strand van Playa de la Misericordia. Rond middernacht wordt er langs de kustlijn van Málaga een spectaculair vuurwerk ontstoken, waarna de festiviteiten rond 00.30 uur worden hervat.

Malaga San Juan Fiesta

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s