Summer Beach Festival La Herradura

LA HERRADURA – Op het strand van de kustplaats La Herradura is voor zondag 18 juni een ‘Summer Beach Festival’ georganiseerd door de samenwerkende verenigingen Activ8you en El Club Herradura. Daarbij staan tussen 11.00 en 14.00 uur tal van activiteiten gepland in zowel de zee als op het strand.

Zo kan er worden deelgenomen aan kajakken, surfen en diverse sportieve activiteiten op het water en op het strand, daarnaast is er (onder meer) Tibetaanse yoga voor volwassenen (11.00 uur), een hardloopwedstrijd (11.30 uur) en yoga voor het hele gezin (12.30 uur). De activiteiten vinden plaats op het strand tegenover het instituut Villanueva del Mar.

Meer informatie is telefonisch aan te vragen (Sophie, 0034 687 846 995) of via email: info@activ8you.com.

Herradura Beach Festival

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s