Sportgala van Nerja

NERJA – Het jaarlijkse Sportgala van Nerja wordt donderdag 15 juni gehouden in het Centro Cultutal Villa de Nerja. Vanaf 21.00 uur worden daarbij de prijzen uitgereikt, omlijst door een feestelijk programma in deze tiende uitgave van het Gala del Deporte Local.

Prijzen worden uitgereikt in dertien categorieën: onder meer voor de beste individuele sporters, teams, talenten, de persoon die zich in Nerja het afgelopen jaar het meest verdienstelijk heef gemaakt voor sportbeoefening in het algemeen, de beste buitenlandse sporter die lid is van een lokale vereniging en de beste gehandicapte sporter van Nerja.

EstadioLopezCuencaNerja03

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s