Discussie rond nieuw ‘monument’ in Nerja

NERJA – Het schijnt een soort monument te zijn, de betonnen kolos in de vorm van een soort overdekt bushokje, dat de afgelopen twee weken is verrezen aan de nog steeds opgebroken Calle Antonio Millón. Het gevaarte staat op de kruising met de Calle El Chaparil en wordt door inwoners van Nerja momenteel zwaar bekritiseerd op vooral de sociale media.

Erg transparant over de werkzaamheden ter plekke is de gemeente Nerja sowieso niet, veel aan- en omwonenden werden volkomen verrast door het plotselinge project waarbij de C/Antonio Millón kennelijk als voetgangersgebied wordt doorgetrokken tot aan de C/El Chaparil, waardoor de Calle Fray Junípero Sero een doodlopende straat is geworden.

Inwoners van Nerja willen nu een debat ontketenen over het nut van het betonnen gevaarte, waarbij zelfs stemmen opgaan om het ding zo snel mogelijk te slopen.

Nerja Chaparil Onding

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s