Downhill-Clinic Sierra Nevada

MONACHIL – Op het ‘All Mountain Sierra Nevada Bikepark’ in Monachil wordt zondag 9 juli een downhill-clinic verzorgd door de expert  Luis Zarco. Deze clinic (Clinic Luis Zarco MTB Descenso) is toegankelijk voor alle niveau’s en gericht op het aanleren van technieken omtrent het aansturen van bochten, het kiezen van de beste lijn en het maken van sprongen.

Ook wordt er aandacht besteed aan het belang van de juiste voeding en beschermende kleding etcetera. Informatie (ook over de mogelijkheid tot inschrijving is verkrijgbaar via email: bikemotrilgranada@gmail.com. De clinic wordt afgewerkt tussen 10.00 en 18.00 uur, deelname kost 25 euro per persoon.

Sierra Downhill Zarco 201707

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s