Inschrijving Tercera Subida a los Castillejos geopend

NERJA – De wielervereniging Club Ciclista Narixa heeft, in samenwerking met de gemeente Nerja, de inschrijvingen voor de MTB-tocht Tercera Subida a los Castillejos deze week geopend. De tocht wordt verreden op zondag 10 september, met start (10.00 uur in de ochtend) en finish op het Plaza de España van Nerja.

Inschrijven kan via de website van de overkoepelende Federación Andaluza de Ciclismo, óf op de dag van de wedstrijd zelf. Deelnamekosten bedragen 20 euro voor niet-licentiehouders (licentiehouders betalen 15 euro).

Nerja Subida Castillos n2017

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s