Survivalrun rond Frigiliana

FRIGILIANA – Rond Frigiliana wordt zondag 4 juni een spectaculaire survivalrun afgewerkt. Deze ‘Crossnosa’ voert de deelnemende teams (bestaande uit drie personen) over een gevarieerd parcours duur de fraaie natuur rond het bergdorp én de plaats zelf.

Het eerste team vertrekt ’s ochtends om 09.00 uur vanaf het Polideportivo La Horca, het laatste team (er zijn in totaal 22 inschrijvingen) start om 12.00 uur. Onderweg wacht de deelnemers tal van uitdagingen, die variëren van hindernisbanen, zwemopdrachten, stormbanen, hardlopen met bepakking (40 kilo voor mannen, 20 kilo voor vrouwen), het maken van push-ups en veel meer. Bij elke opdracht houdt een jury een oogje in het zeil.

Frigiliana Crossnosa

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s