Optreden Carlos Baute tijdens San Juan-feest Torre del Mar

TORRE DEL MAR – De Venezolaanse zanger/componist Carlos Baute vormt de hoofdact van het San Juan-feest in Torre del Mar dit jaar. Baute is in Spanje een populaire artiest (ook bekend als tv-presentator) en brengt vooral Latijns-Amerikaanse muziek ten gehore, alsook ballads en bachata-muziek.

San Juan (ieder jaar op 23 juni) is een uniek feest, waarbij het voor één nacht aan de gehele Spaanse kust (overal ter wereld in Spaanstalige landen) is toegestaan om te kamperen op het strand, te barbequen en muziek te draaien. Origineel wordt daarbij wordt de zee geëerd voor het brengen van voedsel door de eeuwen heen en het behouden thuiskomen van de vissers. Tegenwoordig is het vooral één grote feestavond (en –nacht) in alle Spaanstalige kustplaatsen.

Het feest in Torre del Mar begint om 20.00 uur met optredens van allerlei dj’s en musici, waarbij om middernacht een groot vuurwerk wordt afgestoken en diverse vreugdevuren worden aangestoken.

Torre San Juan Baute

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s