Taytantos-muziekfestival Torrox

TORROX – De vierde editie van het Taytantos muziekfestival in Torrox staat zaterdag 27 mei op de agenda. Het festival zag vier jaar geleden het levenslicht, waarbij ‘de jaren tachtig’ als motto werd opgevoerd. Niet alleen wordt er door zowel Spaanse als Engelse bands vooral muziek uit die periode ten gehore gebracht, ook de entourage staat in het teken van de jaren ’80 met onder meer een auto- en motorshow.

Die voertuigen maken ook een rondtocht door de straten van Torrox, Torrox-Costa en El Morche, deze tocht begint om 18.00 uur. Het festival zelf wordt gehouden op het ‘La Granja’- feestterrein van Torrox en begint rond de klok van 21.00 uur.

Torrox Taytantos

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s