Málaga CF temt ook Real Sociedad

MALAGA – Voetbalclub Málaga CF is bezig aan een sterk slot van dit seizoen in de Spaanse Primera División. Na vier overwinningen op rij volgde zondagavond een 2-2 gelijkspel in de uitwedstrijd tegen Real Sociedad. Volgende week sluit de Andalusische formatie het seizoen af met een heuse kraker: in het eigen stadion La Rosaleda komt dan titelkandidaat Real Madrid op bezoek.

Xavi Prieto bracht de thuisclub na een half uur spelen op een 1-0 voorsprong, maar zag Málaga op slag van rust via Luis Hernández langszij komen. In de tweede speelhelft nam Málaga door een treffer van Recio (75ste minuut) de leiding. Dit keer toonde Real Sociedad veerkracht: vijf minuten voor tijd mikte Bautista de gelijkmaker tussen de palen.

malaga

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s