Reparatie stranden begonnen

NERJA – Of de timing ideaal is – gezien de voorspelde regen en harde wind deze dagen – valt te betwijfelen, maar de gemeente Nerja is dinsdag begonnen met het restaureren van de stranden die zijn beschadigd door de storm van 21 april. Daarbij werden vooral de stranden van Playazo en Torrecilla zwaar getroffen.

Om het verloren gegane strand op Playazo terug te winnen wordt er momenteel zand aangevoerd met bulldozers en graafmachines, ook wordt er gewerkt aan de beschadigde douches, looppaden en andere attributen die het vorige maand zwaar te verduren kregen.

Graafmachine 2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s