Halve finales Europese competities te volgen bij El Fuego

NERJA – Bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego (aan de linkerkant bij de entree van Playa Burriana in Nerja aan de Calle Filipinas) zijn deze week de returns in de halve finales voor de Europese voetbalcompetities live te volgen. Donderdagavond verdedigt Ajax de 4-1 voorsprong op Franse Olympique Lyon in Frankrijk, met een finaleplaats in de Europa League in het vooruitzicht.

De eerste wedstrijd (dinsdagavond 9 mei, aftrap 20.45 uur) is de wedstrijd in de Champions League tussen Juventus en Monaco. De Italianen wonnen de uitwedstrijd al met 0-2. Woensdag (20.45 uur) is er de ‘Madrileense’ andere halve finale tussen Atletico Madrid en Real Madrid. Het eerste onderlinge treffen eindigde vorige week in 3-0 voor Real.

Een dag later (donderdag 11 mei) worden bij El Fuego de beide halve finales in de Europa League uitgezonden. Om 21.05 uur wordt er dan in Lyon afgetrapt tussen Olympique Lyon en Ajax, in Engeland beginnen om dezelfde tijd Manchester United en Celta de Vigo aan hun return. De Britten wonnen vorige week in Spanje met 0-1.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s