Voorlaatste speeldag eredivisie  te zien bij El Fuego

NERJA – Voor voetballiefhebbers is de Nederlands/Spaanse bar El Fuego zondag 7 mei ‘the place to be’. Daar worden alle belangrijke wedstrijden uit de Nederlandse (én buitenlandse) voetbalcompetitie live uitgezonden via grote tv-schermen. Voor Feyenoord-supporters kan dit zelfs een historische dag worden: bij winst in de uitwedstrijd tegen stadgenoot Excelsior is het eerste landskampioenschap  sinds 1999 een feit.

Alle wedstrijden worden afgewerkt vanaf 14.30 uur. Ajax ontvangt in het eigen stadion de hekkensluiter Go Ahead Eagles, dat bij verlies definitief degradeert naar de eerste divisie. De nummer drie, PSV, reist af naar Groningen voor het duel tegen de plaatselijke FC.

Uitgezonden wordt zeker ook de thuiswedstrijd van het Andalusische Málaga CF tegen Celta de Vigo in de Spaanse Primera División. Dit duel, in het stadion La Rosaleda van Málaga, wordt zondagavond van 20.30 uur gespeeld.

Nerja Fuego 20161030 klein

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s