Binnenstad Nerja op de schop

NERJA – De binnenstad van Nerja ligt momenteel op de schop. Op meerdere plaatsen zijn wegen afgesloten en trottoirs opgebroken, vooral om vlak voor het begin van het echte toeristenseizoen verbeteringen op het laatste moment door te voeren. Een en ander resulteert dagelijks in diverse verkeersinfarcten, ook al omdat de gemeente niet of nauwelijks communiceert over de geplande werkzaamheden.

Zo werden omwonenden van de Calle El Chaparil en de Calle Antonio Millón ter hoogte van de kruising van deze twee wegen deze week plots geconfronteerd met een volledige afsluiting. Het doel lijkt om het voetgangersgebied  van de Calle Antonio Millón tegenover de Calle El Barrio nu volledig door te trekken tot aan de Calle El Chaparil. Dit heeft wel tot gevolg dat de Calle Fray Junipero Serra nu een doodlopende straat is geworden.

Elders in de stad is de Calle Angustias al weken opengebroken en wordt er gewerkt aan de kruisingen op de Calle La Cruz met onder meer de Calle Pintada en de Calle Arropieros. Daarnaast zijn er nog tal van kleinere renovaties van wegen en trottoirs gaande.

Foto’s © NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s