Onderzoek naar rechtmatigheid vuilstort Nerja

NERJA – De Guardia Civil is een uitgebreid onderzoek begonnen naar de vuilstortplaats bij de Río de la Miel bij Nerja. In het jaar 2000 werd deze toegestaan door de toenmalige burgemeester en gemeenteraad, waarbij werd gesteld dat de vuilstort was goedgekeurd door de Junta de Andalucía. Over dat laatste zijn de afgelopen maanden steeds meer twijfels gerezen, waarop alle bestaande documentatie inmiddels door de Guardia Civil is opgevraagd. Dit meldt de regionale website Infonerja.

Het onderzoek schijnt zich toe te spitsen op onder meer valsheid in geschrifte (waarbij officiële documenten mogelijk zijn vervalst), milieumisdaden en ‘lidmaatschap van een criminele organisatie’. Lopende het onderzoek wil de Guardia weinig loslaten over de gang van zaken en resultaten.

Guardia Kazerne AN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s