Midnight Mechanics in Torrox

TORROX-COSTA – Bij bar-restaurant Axarquia Racing Club in Torrox-Costa staat zondagmiddag 7 mei naast een jamsessie ook een optreden gepland van de band Midnight Mechanics. Deze formatie brengt hoofdzakelijk rock- en bluesmuziek ten gehore. Het optreden begint om 15.00 uur en duurt tot ongeveer 18.00 uur.

Tussendoor is er ruimte voor een jamsessie, waarbij de aanwezigen hun eigen muzikale kwaliteiten op een podium kunnen tonen. Het meebrengen van eigen muziekinstrumenten is daarbij wel een vereiste. De Axarquia Racing Club is te vinden aan de doorgaande weg MA-102 tussen Torrox en Torrox-Costa.

Torrox ARC Midnight M

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s