Wegen in centrum afgesloten

NERJA – Als gevolg van werkzaamheden aan het wegdek van de Calle Pintada bij de kruisingen met de Calles Arropieros en Angustias (die zelf momenteel ook al twee weken op de schop ligt, red.) moet het verkeer in het centrum van Nerja de komende dagen rekening houden met vertragingen, afgesloten wegen en omleidingen. Deze werkzaamheden beginnen dinsdag 2 mei en duren tot minimaal woensdag 10 mei.

Zo wordt de Calle Los Huertos vanaf de kruising met de Calle Frigiliana afgesloten voor gemotoriseerd vervoer om aanvoer vanuit deze straat te voorkomen. Om dezelfde reden wordt ook de Calle La Cruz afgesloten vanaf de ingang van de gemeentelijke parkeergarage.

Huertos 2a

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s