Open dag badminton in sporthal

NERJA – In het Pabellón Municipal van Nerja is voor zondag 30 april een open dag voor badmintonspelers georganiseerd. Tijdens deze ‘Puertas Abiertas de Badminton’ worden niet alleen demonstraties gegeven van diverse technieken en spelstijlen, ook kunnen de bezoekers zelf actief deelnemen en werken aan hun techniek in deze snelle sport.

Deelname staat open voor kinderen en volwassen vanaf zeven jaar. De open dag begint om 10.00 uur in de ochtend en duurt tot circa 14.00 uur. De gemeentelijke sporthal Pabellón Municipal is te vinden achter het atletiekstadion Lopez Cuenca aan de doorgaande weg N-340, vlak bij de rotonde en de vestiging van de SuperSol-supermarkt. De activiteit is gratis toegankelijk.

Nerja Badminton 2017 open dag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s