Málaga CF pakt draad weer op

MALAGA – Voetbalclub Málaga CF heeft zaterdagmiddag, na het verlies van vorige week bij Deportivo La Coruña dat volgde op zeges op FC Barcelona en Sporting de Gijón, de draad van het winnen weer opgepakt. In het eigen stadion La Rosaleda werd korte metten gemaakt met Valencia: 2-0.

Beide doelpunten vielen in de eerste helft: Recio opende negen minuten voor rust de score en tekende de 1-0 aan, vijf minuten later verdubbelde Sandro de marge. Verder dan een schot tegen de paal van Mangala in de slotminuut kwam Valencia niet.

Met nog vijf speelrondes voor de boeg is Málaga nu zeker van lijfsbehoud in de Primera División (‘La Liga’), iets waar de tegenstander in de eerstvolgende wedstrijd alleen nog maar op kan hopen. Op dinsdag 25 april vindt dé Andalusische streekderby tussen Granada CF en Málaga CF plaats (stadion Nuevo Los Cármenes, aftrap 20.30 uur), waarin thuisclub Granada als nummer voorlaatst vecht om evenals voorgaande jaren op miraculeuze wijze degradatie te ontlopen.

malaga-fans-vreugde-verdriet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s