Film ‘Lion’ in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt zondagmiddag 23 april in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘Lion’ vertoond. Deze Australisch/Amerikaans/Britse productie uit 2016 is te zien in de originele (Engelstalige) versie en is voorzien van Spaanse ondertiteling.

De dramafilm is geregisseerd door Garth Davis en duurt 129 minuten. Hoofrollen zijn er voor Dev Patel, Nicole Kidman, Rooney Mara en David Wenhem. De voorstelling begint om 17.00 uur, de entreeprijs bedraagt vijf euro per persoon.

Film Lion

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s