Wandeltocht naar El Pinarillo

NERJA – De Club de Montaña Elimán heeft voor zondag 30 april een wandeltocht uitgezet naar El Pinarillo, een recreatiepunt in het natuurpark Sierra de Tejeda, Almijara en Alhama. El Pinarillo ligt op circa vijf kilometer afstand van de Grotten van Nerja in Maro.

De tocht begint ’s ochtends om 10.00 uur, het verzamelpunt is de parkeerplaats bij het atletiekstadion Enrique López Cuenca aan de N-340 in Nerja. Deelnamekosten bedragen 10 euro per persoon, aanmelden kan tot en met donderdag 27 april via het emailadres clubeliman@gmail.com (ook voor verdere informatie).

Nerja Pinarillo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s