Proyecto Mandarina naar Centro Cultural

NERJA – De groep ‘Proyecto Mandarina’ treedt zaterdagavond 22 april op in het Cenntro Cultural Villa de Nerja. De band bestaat uit musici uit Nerja en omstreken en trad afgelopen weekeinde nog op tijdens het ‘Vespa-festival’ op het Plaza de España, tevens was de band één van de hoofdacts tijdens de jaarwisseling op het Balcón de Europa.

Proyecto Mandarina werd vorig jaar opgericht en is samengesteld uit zangeres Blanca Pomar Herrero, gitarist Javier Martin ‘Shoei’, saxofonist Walter Algarín, David Palomas Gómez (trombone), trompettist Antonio López Pinto, bassist Daro Gallo en drummer Rog. Projecto Mandarina voegt verschillende muziekstijlen samen en vult deze aan met meer ‘hedendaagse klanken’.

Het optreden begint zaterdag om 21.00 uur, de toegangsprijs bedraagt 7 euro per persoon. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa’s van het cultureel centrum in de Calle Granada 45, ook kunnen deze worden gereserveerd via de link www.mientrada.net .

Nerja CCN Mandarina

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s