Openingsprocessie Semana Santa Nerja

NERJA – De ‘heilige week’ voor Pasen, de Semana Santa, wordt in Nerja op zondag 9 april officieel geopend met de processie op de ‘Domingo de Ramos’. Die begint rond 11.30 uur vanaf de Plaza de la Ermita (bij de taxistandplaats naast het centrum) bij de kerk Ermita Ntra Sra. Angustías.

De processie is een voorproefje uit de lange reeks aan indrukwekkende processies die komende week door Nerja trekken in de avonduren. De route voert vanaf de Ermita-kerk en het Plaza de la Ermita (bij de taxistandplaats naast het centrum) via de Calle Augustias, Calle Pintada, Puerta del Mar en het Balcón de Europa naar de El Salvador-kerk.

Foto’s © Archief NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s