Gemeente buigt voor ondernemers Burriana

NERJA – Met ingang van vandaag kan er (voorlopig) weer volop worden geparkeerd op de boulevard langs het strand van Playa Burriana in Nerja. Ook de weg voor het teruggaande verkeer is weer vrij geven inclusief de daar aanwezige parkeerplaatsen. Een en ander is het gevolg van een spoedzitting afgelopen maandag, georganiseerd nadat diverse ondernemers de gemeente hadden aangeklaagd.

Voor onder meer Tapas Plaza, La Ibensa, Cafe del Mar en andere horecazaken dreigde een fikse inkomstenderving, toen de gemeente twee weken geleden in verband met werkzaamheden aan de riolering de boulevard gedeeltelijk afsloot. Omdat ook de weg achter de boulevard – die normaal het terugkerend verkeer verwerkt én plaats biedt aan een reeks parkeerplaatsen – voor dezelfde reden was afgesloten, dreigde er een parkeerchaos tijdens de viering van de Semana Santa de komende dagen.

Op aandrang van de ondernemers zijn de wegen nu (tijdelijk) vrijgegeven. De planning was aanvankelijk dat dit pas op 17 april zou gebeuren. Ook de (betaald)parkeergarage even voor de boulevard van Burriana wordt tijdens de Semana Santa open gesteld.

Nerja Burriana Vrij voor verkeer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s