Presentatie wandelgids natuurgebied Nerja

NERJA – In het Cenntro Cultural Villa de Nerja aan de Calle Granada 45 wordt vrijdagavond 7 april de wandelgids ‘Disfrutar por los caminos de Sierra Nevada Vol I y II’ gepresenteerd. Het boekwerk bevat 34 GPS-wandelingen door het natuurgebied Parque Natural Sierras de Tejeda, Almijara y Alhama.

De gids is samengesteld door Pedro Aguilar Miranda en Jesús Cuartero Zueco, de presentatie vindt plaats rond 20.00 uur. Wat het boekwerk kost of waar het straks verkrijgbaar is wordt in het persbericht niet aangegeven.

Nerja wandelgids Sierra

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s