Film ‘Deepwater Horizon’ in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt zondagmiddag 9 april in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘Deepwater Horizon’ van regisseur Peter Berg vertoond. Deze Amerikaanse productie uit 2016 is te zien in de originele (Engelstalige) versie en is voorzien van Spaanse ondertiteling.

De biografische rampenfilm – over de explosie op het boorplatform Deepwater Horizon en de gevolgen daarvan in de Golf van Mexico – duurt 107 minuten. Hoofdrollen zijn er voor Mark Wahlberg en Kurt Russell. De voorstelling begint om 17.00 uur, de entreeprijs bedraagt vijf euro per persoon.

Film DeepwaterHorizon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s