Wedstrijden in eredivisie te volgen bij El Fuego

NERJA – De Nederlandse voetbalcompetitie nadert zijn ontknoping. Woensdag 5 en donderdag 6 april staat er een tussenronde op het programma. Het verloop kan in Nerja worden gevolgd bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana).

Daar worden de wedstrijden uit de Nederlandse, Engelse en Spaanse voetbalcompetities veelal live uitgezonden op grote tv-schermen. Het programma wordt daarbij vaak aangepast aan de wensen van het aanwezige publiek.

Koploper Feyenoord ontvangt woensdag om 20.45 uur in eigen huis degradatiekandidaat Go Ahead Eagles, een club waar Feyenoord het traditioneel de laatste jaren moeilijk tegen heeft en die de Rotterdammers in de eerste competitiehelft ook op een nederlaag trakteerde. Ajax, na de recente winst op Feyenoord weer terug in de race om de landstitel, speelt op hetzelfde tijdstip een thuiswedstrijd tegen AZ Alkmaar.

Runner-up PSV heeft het voordeel dat deze club woensdag de verrichtingen van de concurrenten kan bekijken en met de wetenschap van die resultaten kan beginnen aan de uitwedstrijd tegen FC Twente (donderdagavond 20.45 uur).

Ook in de Spaanse ‘La Liga’ worden er midweekse wedstrijden afgewerkt. El Fuego zendt als officiële Peña Malaguista (geregistreerde supportersvereniging) in ieder geval het cruciale kelderduel tussen Sporting en Málaga CF (woensdag 5 april, 20.30 uur) uit. Bij een eventueel verlies loopt het verschil tussen Sporting (achttiende op de ranglijst) en Málaga (vijftiende) terug tot twee punten en wacht de Andalusische club een hectisch competitieslot met degradatievoetbal.

Nerja Fuego 20161030 klein

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s