Voorjaarsshows Escuela Municipal de Música y Danza de Nerja

NERJA – Leerlingen van de Escuela Municipal de Música y Danza de Nerja verzorgen op woensdagavond 5 en donderdag 6 april hun traditionele ‘Primavera Festival de Danza y Concierto de Musica’ in het Cento Cultural Villa de Nerja. Tijdens de shows tonen de leerlingen hun artistieke vorderingen van de afgelopen maanden aan het publiek.

Op woensdag is het daarbij de beurt aan de leerlingen van de dansschool, de voorstellingen zijn verdeeld in twee sessies en beginnen om respectievelijk 19.00 uur en 19.30 uur. Donderdag zijn de leerlingen van de muziekafdeling van de school aan de beurt. Die show begint rond 19.00 uur. De toegangsprijs is symbolisch en bedraagt één euro per persoon. Het cultureel centrum is te vinden aan de Calle Granada 45 in de binnenstad van Nerja.

Nerja CCN Escuela Danza Primavera

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s