Málaga CF opnieuw onderuit

MALAGA – In het eigen stadion La Rosaleda ging voetbalclub Málaga CF zaterdagavond voor de veertiende keer dit seizoen onderuit in La Liga. Topclub Atletico Madrid trok met 0-2 aan het langste eind, ondanks een duidelijk veldoverwicht voor de thuisclub.

Treffers van Koke (26ste minuut) in de eerste helft en Filipe Luís in de tweede helft (73ste minuut) zorgden ervoor dat de Andalusische formatie opnieuw met een nederlaag werd geconfronteerd. Bij beide doelpunten was Fernando Torres de aangever.

malaga

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s