Boulevard Burriana op de schop

NERJA – De boulevard van Playa Burriana in Nerja ligt momenteel op de schop. De werkzaamheden houden verband met de realisatie van de nieuwe waterzuiveringsinstallatie, een slepend project dat in Nerja de gemoederen al meer dan twintig jaar bezig houdt.

Een en ander resulteert in veel overlast voor automobilisten die hun voertuig daar willen parkeren voor een bezoek aan het fraaiste strand van Nerja of aan één van de vele horecazaken (die hierdoor uiteraard eveneens worden gedupeerd) aan de boulevard. De weg die normaal de teruggaande verkeersstroom regelt en die boven de boulevard langs loopt is volledig afgesloten, waardoor de boulevard zelf nu het verkeer van twee richtingen dient te verwerken.

Een einddatum voor de overlast wordt niet gegeven: ‘het werk is klaar als het klaar is’, zo geven de gemeentelijke informatieborden ter plekke aan.

Foto’s © NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s