Film ‘Hackshaw Ridge’ in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt woensdagavond 29 maart in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘Hackshaw Ridge’ vertoond. Deze Amerikaans/Australische productie uit 2016 is te zien in de originele (Engelstalige) versie en is voorzien van Spaanse ondertiteling.

Deze oorlogsfilm is geregisseerd door Mel Gibson en duurt twee uur en een kwartier. Hoofdrollen zijn er voor Andrew Garfield, Sam Worthington, Luke Bracey, Terese Palmer en Hugo Weavind. De voorstelling begint om 19.00 uur. De entreeprijs bedraagt vijf euro per persoon.

Film Hacksaw Ridge

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s