Joe Cocker Tribute Centro Cultural

NERJA – Veertien muzikanten brengen onder de naam ‘Mad Dogs’ op zaterdagavond 25 maart een eerbetoon aan de befaamde muzikant Joe Cocker. Deze ‘Joe Cocker Tribute’ vindt plaats in het Centro Cultural Villa de Nerja. Aanvang circa 21.00 uur, waarbij tot ongeveer 23.00 uur louter nummers van Cocker worden gespeeld.

De toegangsprijs bedraagt twaalf euro per persoon, kaarten zijn te bestellen aan de kassa’s van het cultureel centrum aan de Calle Granada 45 in de binnenstad van Nerja óf te reserveren via internet: www.mientrada.net.

Nerja CCN Cocker Trib

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s