Film ‘Manchester by the Sea’ in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt zondagmiddag 26 maart in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘Manchester by the Sea’ vertoond. Deze Amerikaanse productie uit 2016 is te zien in de originele (Engelstalige) versie en is voorzien van Spaanse ondertiteling.

De film is geregisseerd door Kenneth Lonergan en duurt twee uur en een kwartier. Hoofdrollen zijn voor Casey Affleck, Lucas Hedges, Michelle Williams, Kyle Chandler en Gretchen Mol. De voorstelling begint om 17.00 uur. De entreeprijs bedraagt vijf euro per persoon.

Film Manchester

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s