‘La Cúpula Mágica’ in sporthal Nerja

NERJA – In de sporthal/overdekt zwembad van Nerja Pabellón de Deportes-Piscina Cubierta is voor zaterdag 25 en zondag 26 maart door het Concejalía de Juventud y Deportes van de gemeente Nerja een voor Nerja nieuw evenement georganiseerd onder de naam ‘La Cúpula Mágica’.

Dit betreft een reeks aan educatieve voorstellingen van 360 graden projecties, waarbij als thema ‘astronomie’ is gekozen. De voorstellingen, toegankelijk voor alle leeftijden, worden vanaf 09.00 uur in de ochtend en vanaf 15.45 uur (na de lunchpauze) gehouden.

De toegang is gratis, wél worden er kaarten verstrekt om de verwachte grote publieke toeloop onder controle te houden. Deze zijn tot en met vrijdag verkrijgbaar bij het Centro de Información Juvenil aan de Calle Cristo 12 (eerste verdieping) tussen 09.30-13.30 en 17.00-19.00 uur. Ook kunnen ze op de dag van de voorstellingen worden verkregen in het Pabellón de Deportes-Piscina Cubierta, maar aangeraden wordt om ze te reserveren om teleurstellingen te voorkomen.

Nerja Cupula Magica

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s