Padeltoernooi bij sportvelden

NERJA – Op de gemeentelijke padelbanen achter het overdekte zwembad/sporthal en de atletiekbanen van Nerja (aan de N-340 naast de SuperSol-supermarkt en tegenover Hotel Nerja Club) wordt van dinsdag 4 tot en met zaterdag 8 april het padeltoernooi ‘Torneo de Padel a beneficio del Memorial Mateo David’ gehouden.

De wedstrijden worden afgewerkt in de categorieën drie tot met vijf, ook is er een vrouwentoernooi. Inschrijven kan tot en met maandag 3 april (deelnamekosten 20 euro per persoon) via de telefoonnummers 0034 661 520 540/648 111 904/618 587 775 en 649 160 121.

PadelToon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s