Málaga CF verliest ook onder Míchel

MALAGA – De tweede trainerswissel binnen drie maanden tijd heeft bij Málaga CF niet het gewenste schokeffect teweeg gebracht. Ook onder leiding van de deze week binnen gehaalde nieuwe coach Míchel werd zaterdagavond verloren. In het eigen stadion La Rosaleda ging de chaotisch spelende Andalusische formatie met 1-2 onderuit tegen Alavés.

Die ploeg beëindigde het duel slechts met tien spelers, nadat de Marokkaan Zouhair Feddal in de 72ste minuut zijn tweede gele kaart kreeg en van het veld werd gestuurd. Een minuut eerder had invaller Juankar Málaga weer op gelijke hoogte gebracht met Alavés, dat zes minuten voor de pauze via Feddal de leiding had genomen. In plaats van profijt te halen uit de numerieke overwicht kreeg de thuisclub in de slotminuut het deksel op de neus toen Édgar Méndez de eindstand bepaalde op 1-2.

Het was alweer de vierde competitienederlaag op rij voor Málaga, dat dit jaar slechts één keer wist te winnen (20 februari, thuis tegen Las Palmas met 2-1). De ploeg is inmiddels afgezakt naar de kelder van ‘La Liga’ en dreigt alsnog verzeild te raken in degradatievoetbal.

malaga

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s