Míchel nieuwe coach Málaga CF

MALAGA – José Miguel González Martin del Campo (voetbalnaam ‘Míchel’) is de nieuwe coach van voetbalclub Málaga CF. De 53-jarige oud-speler van Real Madrid (veertien seizoenen) tekende woensdag 7 maart een contract dat hem tot medio 2018 aan de Andalusische club verbindt. Míchel volgt interim-coach Marcelo ‘Gato’ Romero op.

Deze 40-jarige Uruguayaan volgde in december de vertrekkende coach Juande Ramos op, maar wordt dus nu na twee maanden al de laan uit gestuurd. In die periode zakte Málaga weg van een kandidaat voor plaatsing voor Europees voetbal naar de staart van ‘La Liga’ en dreigt zelfs degradatievoetbal in de laatste competitieweken.

Míchel is oud-coach van onder meer Getafe, Sevilla, Olympiakos en Marseille en speelde in zijn actieve carrière onder meer veertien seizoenen voor Real Madrid.

Malaga Michel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s