Málaga CF opnieuw onderuit in Baskenland

BILBAO – Amper een week na de ruime nederlaag tegen Eibar (3-0) heeft Málaga CF in de hoogste Spaanse voetbalafdeling La Liga opnieuw een verliespartij moeten incasseren in Baskenland. In Bilbao bleek Athletic de Bilbao zondagavond met 1-0 te sterk voor de Andalusische voetballers.

Raúl García velde in de 72ste minuut uit een strafschop het vonnis over het ploeterende Málaga, dat uit de laatste veertien competitiewedstrijden slechts zeven punten (één overwinning en vier gelijke spelen) wist te peuren. In de competitiestand is Málaga inmiddels gezakt naar de vijftiende plaats.

malaga

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s