Route de Tapas Vélez-Málaga

VELEZ-MALAGA –  Op vrijdag 3 maart begint in Vélez-Málaga de zesde editie van de Ruta de la Tapa, waaraan door circa twintig barretjes en restaurants wordt deelgenomen. Daarbij wordt de deelnemers aan de Ruta de la Tapa voor 2 euro per keer een drankje en een tapa aangeboden.

Het doel van dit jaarlijks terugkerende evenement is om de deelnemers kennis te laten maken met de kwaliteit van de in Vélez-Málaga aangeboden tapas en bovendien de deelnemende bars en restaurants te promoten. De deelnemende etablissementen worden ook (incognito) bezocht door leden van een jury, die uiteindelijk de lekkerste en best gepresenteerde tapa zullen bekronen.

De 6e Ruta de la Tapa duurt tot en met zondag 19 maart.

velez-tapasroute-2017

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s