Optreden kamerorkest in Centro Cultutal

NERJA – Een van de meest aparte kamerorkesten van Spanje treedt maandag 6 maart op in Nerja. Elisa Urrestarazu en Alberto Martin bespelen respectievelijk saxofoon en piano, een ongebruikelijke combinatie. Het duo brengt in het Cenro Cultural Villa de Nerja hun show ‘Sonatas y Transcripciones para Saxofón y piano’.

Het optreden begint om 20.00 uur en duurt ongeveer een uur. De entreeprijs bedraagt 7 euro per persoon, kaarten  zijn verkrijgbaar aan de kassa’s van het cultureel centrum aan de Calle Granada 45 in de binnestad of te reserveren via internet : www.mientrada.net .

nerja-ccn-sonatas-saxofon-y-piano

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s