Horrorcursus in Centro Cultural

NERJA – Een heuse horrorcursus is de komende drie weken te volgen in het Centro Cultural van Nerja. De cursus bestaat uit een aantal delen: literatuur, films en het maken van horrorfilms met praktijklessen.

De cursus beslaat drie avonden, telkens op een vrijdagavond. Ingepland zijn de vrijdagen 3, 10 en 17 maart tussen 18.00 en 21.00 uur. Ook de verschillende facetten van horror en de achterliggende culturen komen aan bod. Registratie voor deelname kan via de website web www.latermicamalaga.com (minimum leeftijd vijftien jaar), de kosten voor deelname bedragen 10 euro.

nerja-film-horrorserie

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s